Рейніра Таргарієн із "Дому дракона" показала всьому світу українські прикраси (ФОТО, ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Популярна британська акторка Емма Д'арсі, яка зіграла роль Рейніри Таргарієн у серіалі "Дім Дракона", днями показала красиві прикраси від українського ювілейного дому. Її світлини з’явилися у провідному американському журналі The Hollywood Reporter. Що саме обрала зірка - розповідаємо і показуємо у цьому матеріалі.

Рейніра Таргарієн із "Дому дракона" показала всьому світу українські прикраси (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зірки світової величини досить часто зупиняються на українських брендах. Наприклад, зовсім нещодавно  зірка “Пліткарки” з’явилася у стильному вбранні від Gasanova . А тепер актриса, яка має небінарний гендер і використовує слово “вони” як форму однини, вирішила прийти на фотосесію у прикрасах від українського бренду Nomis.

Рейніра Таргарієн із "Дому дракона" показала всьому світу українські прикраси (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2

Фото з'явилися на сторінці NOMIS JEWELRY в Instagram . На них бачимо, що Емма Д'арсі обрала досить стриманий образ:  темно-синій блейзер Balmain і відразу три ювелірні прикраси від цього бренду: на одному вусі у неї  золоті сережки-каффи з синіми та жовтими каменями (Inna Ear Cuff та Toma Ear Cuff), а на іншому - голка з золота і чорних перлів із нової колекції.

Рейніра Таргарієн із "Дому дракона" показала всьому світу українські прикраси (ФОТО, ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Орієнтована вартість цих прикрас - 7,5 тис. євро.

Раніше ми також розповідали, що Вікторія Бекхем показала модну сукню в українському стилі . Ця провокаційна сукня чудово підійде і для сонячних днів, і для спекотних літніх ночей, як зауважила сама зіркова дизайнерка.