Гайді Клум приміряла піжамний костюм під шпильки (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Гайді Клум, яка нещодавно перебувала з родиною на відпочинку в Італії, повернулася до Лос-Анджелесу. Днями папараці сфотографували її дорогою на роботу. Раніше вони так само зафільмували Емілі Ратаковскі , яка шла записувати свій подкаст. Як виглядала знаменитість - показуємо у цій статті на HOCHU.ua. 

У вівторок, 22 серпня, вуличні фотографи зазнімкували супермодель Гайді Клум в Лос-Анджелесі. В цей момент вона прямувала на зйомки проєкту “America's Got Talent”.

Клум мала щасливий вигляд та посміхалася. На ній був строкатий піжамний костюм, який поєднала з білими босоніжками на шпильках. Свій образ знаменитість доповнила коричневою сумкою від Birkin та яскравими сонцезахисними окулярами. З прикрас на ній були кілька каблучок та великі сережки. Своє біляве волосся супермодель залишила розпущеним.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, під час відпочинку Гайді не переставала ділитися з підписниками свого мікроблогу пікантними фотографіями. Попри те, що моделі вже 50 років, її фігурі в бікіні можна тільки позаздрити.

Також раніше ми писали, що Гайді Клум прикрасила обкладинку глянцю в пікантній фотосесії. Модель позувала в напівпрозорому вбранні та без білизни.

Фото: Getty Images