Олена Зеленська зачарувала елегантним total black образом у Нью-Йорку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Президентське подружжя Володимира та Олени Зеленської перебуває з офіційним візитом в США. Перша леді України вже зустрілася з першою леді США Джилл Байден - їх ефектні образи ми показували в іншій нашій статті. А тепер покажемо вишуканий total black образ Олени Зеленської, в якому вона з’явилась на ще одному офіційному заході у Нью-Йорку.

Так, Володимир та Олена Зеленські відвідали Національний меморіал на честь загиблих під час терористичного акту 11 вересня 2001 року. Вони поклали вінок до меморіалу, а також квіти до пам’ятника наймолодшій пасажирці літака, що загинула того дня.

Фото: https://twitter.com/ZelenskaUA
Фото: tsn.ua
Related video

Олена Зеленська була вбрана в стриманий елегантний чорний костюм. Він складався із жакета, що мав невеликі розрізи на рукавах, і штанів-палаццо. Свій образ перша леді доповнила чорними туфлями на підборах, перлинним намистом та золотими сережками. Також вона уклала своє волосся і нанесла легкий макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: https://twitter.com/ZelenskaUA
Фото: tsn.ua
Фото: https://twitter.com/ZelenskaUA
Фото: tsn.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також зараз у Мережі обговорюють зустріч королівської родини Великої Британії з президентською родиною Франції. Погляньте на  елегантні образи  першої леді Франції та королеви Камілли.

Фото: Getty Images