Вишукано й стильно: Олена Зеленська зачарувала вишиванкою з пишними рукавами під час візиту до Канади (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Володимир та Олена Зеленські після офіційного візиту в США прибули з неоголошеним візитом в Канаду. Раніше ми вже показували ефектні образи Олени Зеленської та першої леді США Джилл Байден під час їхньої зустрічі. А тепер покажемо, яке вбрання обрала Зеленська для зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Варто зазначити, що на всіх публічних заходах у США перша леді України була вбрана в українські бренди. Не стала виключенням й робоча поїздка у Канаду.

Для неї Олена Зеленська обрала білу вишиванку з пишними рукавами, яку створив український бренд Etnodim. Перша леді поєднала її з чорними штанами-палаццо. Щодо президента України Володимира Зеленського, то він був вбраний у сорочку та штани у мілітарі-стилі.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @uafirstlady
Фото: @uafirstlady
Фото: @uafirstlady
Фото: @uafirstlady
Фото: @olenazelenska_official
Фото: @olenazelenska_official

Джастін Трюдо зустрів подружжя Зеленських біля їхнього літака. Після того як вони спустилися трапом, прем’єр-міністр Канади двічі поцілував першу леді України та обійняв й потис руку українському президенту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували яскравий образ Демі Мур.  Акторка блиснула стрункою фігурою  на модному показі і здивувала занадто молодим виглядом.

Фото: @olenazelenska.official