Недешеве задоволення: "Слуга народу" Лариса Білозір з'явилася у ПАРЄ з сумочкою за 104 тисячі гривень (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У Мережі всі обговорюють новий образ народної депутатки України Лариси Білозір, яка нещодавно похрестила свого сина Матвія . "Слуга народу" відвідала відкриття ПАРЄ, де засвітила брендову сумку за 104 тисячі гривень. Фото та подробиці ви знайдете в нашому матеріалі.

Лариса Білозір прийшла на відкриття осінньої сесії ПАРЄ у складі української делегації. Все б нічого, але багатьох користувачів Мережі здивував той факт, що на події народна депутатка побувала з дорогою сумкою від відомого модного будинку Louis Vuitton.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дорогий аксесуар, яким прикрасила свій скромний образ Білозір, засвітила її колега Марія Мезенцева, адже сама Лариса опублікувала фото, де вона позує без люксової сумки. Як повідомляє телеграм-канал "Слон", це сумка Onthego з нової колекції бренду Louis Vuitton. Ціна такого виробу становить 2,7 тисячі євро або 104 тисячі гривень. Погодьтеся, далеко не кожна українка може дозволити собі таку річ.

Недешеве задоволення: "Слуга народу" Лариса Білозір з'явилася у ПАРЄ з сумочкою за 104 тисячі гривень (ФОТО) - фото №1
Фото: телеграм-канал "Слон"

До речі, це не перший випадок, коли Лариса Білозір "ховає" свої дорогі речі. Наприклад, у травні вона фотографувалася у Верховній Раді, попередньо знявши з себе дорогі браслети від Cartier та Van Cleef & Arpels, які обійшлися їй більш ніж в 10 тисяч євро. Однак колега Марія Мезенцева і в той раз "підставила" її, опублікувавши фото, де ці розкішні аксесуари видніються на руці Білозір.

Недешеве задоволення: "Слуга народу" Лариса Білозір з'явилася у ПАРЄ з сумочкою за 104 тисячі гривень (ФОТО) - фото №2
Фото: телеграм-канал "Слон"
Недешеве задоволення: "Слуга народу" Лариса Білозір з'явилася у ПАРЄ з сумочкою за 104 тисячі гривень (ФОТО) - фото №3
Фото: телеграм-канал "Слон"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що не лише жінки люблять дорогі речі. У вересні Дмитро Кулеба  з'явився на зустрічі  з німецьким політиком у піджаку за 100 тисяч гривень!