Серіал "Моя улюблена Страшко": хто міг би зіграти головну героїню? (ГОЛОСУВАННЯ)

Новости шоу-бизнеса

Ирина Майстренко

Фріланс-редакторка

Телеканал "1+1" працює над драмеді "Моя улюблена Страшко" — адаптацією всесвітньо відомого колумбійського серіального формату Betty lafea або Ugly Betty. Хто б міг зіграти головню героїню в українській версії, пропонуємо вам проголосувати.

Нагадаємо, формат був включений в Книгу рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася на 25 мовах і була адаптована в більш ніж 20 країнах світу. Українська адаптація серіалу буде відрізнятися від оригінального формату. Вона відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики.
 
Україномовний серіал "Моя улюблена Страшко" розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг — це не головні якості в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто "сіру мишку" помічницю.

Головні ролі виконають українські актори, але поки що їхні імена тримаються в суворій таємниці. Основною інтригою залишається, хто з українських акторок виконає головну жіночу роль. Пропонуємо розглянути хто б міг зіграти українську Бєтті. Голосуйте, хто на вашу думку міг би претендувати на головну жіночу роль.
 
1. Даша Рибак

Акторка не боїться експериментувати над власною зовнішністю. Так, нещодавно для зйомок у серіалі "100 тисяч хвилин разом" Даша перефарбувала волосся у яскравий рудий.

2. Ірина Кудашова

У серіалі "Школа", який зробив Іру відомою піднімались важливі соціальні проблеми, наприклад підлітковий булінг. Творці серіалу "Моя улюблена Страшко" наголошують на тому, що в серіалі будуть порушені актуальні питання, які поширені у нашому суспільстві. Тож, можемо припустити, що Ірі проект може стати цікавим.

3. Катерина Молчанова 

Акторка із цікавою зовнішністю могла б перевтілитися та зіграти дівчину, яку не сприймає суспільство через незвичний зовнішній вигляд.

4. Анна Кошмал

Українська акторка відома багатьом українцям за роллю Жені у серіалі "Свати", вона двічі була номінована на телевізійну премію "Телетріумф", тож можемо припустити, що продюсери залучать до картини вже відому акторку.

5. Лілія Цвелікова

Лілія відома багатьом глядачам "1+1" за роллю у серіалі "Доктор Віра". Акторка легко змінює образи, вдало втілює як комічні, так і драматичні ролі, тож ймовірно, що вона може зіграти Страшко.

Голосуйте!

{vote3_156}

Фото: соцмережі, відкриті джерела