Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів

Новости ТВ-шоу
HOCHU.ua

HOCHU.ua

Редакция

Популярний корейський співак  Song wonsub перевтілився у Віктора Цоя та приміряв образи від українських брендів. Дивіться у нашому матеріалі!

Легенда та культовий рок-виконавець, який досі має безліч відданих шанувальників у країнах колишнього Радянського Союзу, Віктор Цой  — особлива постать для Song wonsub. Його пісні корейський співак завжди виконує мовою оригіналу, старанно вимовляючи кожен звук.

Команда українських професіоналів вшанувала особливе ставлення співака до легенди року та створила для Song wonsub сучасний бунтарський фешн-образ у стилістиці Цоя.

Related video
Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів - фото №1
Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів - фото №2

Арт-директорка Кара Ґрін та стилістка Світлана Тарабанова візуалізували боротьбу Віктора Цоя із рамками радянського суспільства. Для відтворення бунтарського духу героя епохи вони обрали комбінезони від Overall та косухи українського нео-панк бренду TBD Clothes, виготовлені з використанням техніки клаптикового шиття (печворк) ручної роботи.

Протест Віктора Цоя був стриманим, він надавав перевагу темним кольорам. А ось для Song wonsub спеціалістки створили яскраві аутфіти як елемент опору похмурості сьогодення.

Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів - фото №3
Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів - фото №4

Фотографка Дар’я Погасій підібрала автентичні локації для зйомки, які наче перенесли знімальну групу до декадентної атмосфери епохи Цоя.

В унікальних костюмах. З чудовими людьми. Фотосесія пройшла гладко. Дуже дяку, кам-са-хам-ни-да,

— ввічливо вклоняється виконавець команді в своєму влозі на привітному суржику чотирьох мов.

Для справки:

Song wonsub (송원섭) — співак, музикант, композитор, автор-виконавець власних пісень, відеоблогер та амбасадор південнокорейської поп-культури в пострадянських країнах. Він підкорив українських дівчат ліричними каверами корейською мовою на пісні KAZKA, "Океан Ельзи", The HARDKISS, MONATIK, Дана Балана, Тіни Кароль та інших сучасних поп-виконавців.

Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів - фото №5

Також вам буде цікаво: ведучі шоу "Твій День" презентували колекцію Overall на Ukrainian Fashion Week.

Переклад з корейської: Надія Соломонова