Що одягнути на випускний? Надихаємось образами Ханде Ерчел на Каннському кінофестивалі 2023 (ФОТО)

Ікони стилю

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Каннський кінофестиваль добігає кінця, проте знаменитості не припиняють радувати стильними образами. У 2023 році в центрі уваги опинилася зірка турецького серіалу "Постукай в мої двері" Ханде Ерчел. Її яскраві вбрання викликали фурор у Каннах та стали джерелом натхнення для багатьох випускниць, які не знають, у чому піти на випускний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви все ще обираєте образ на випускний 2023? Тоді зверніть увагу на вбрання Ханде Ерчел, які вона продемонструвала на Каннському фестивалі!

На 76-му Каннському кінофестивалі 29-річна турецька актриса Ханде Ерчел вразила всіх своїм дивовижним стилем. Зірка популярного серіалу "Постукай в мої двері" стала гостею VIP-вечірки бренду Magnum Pleasure Is Always On, амбасадором якого вона є. Там актриса виблискувала в ефектному фіолетовому вбранні від HAKAAN YILDIRIM, що складалося з яскравої сукні з акцентним бюстгальтером, корсетом і спідницею з фатину. Свій аутфіт вона доповнила сріблястими босоніжками та витонченим кольє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для другої появи на червоній доріжці в Каннах Ханде знову обрала сукню від HAKAAN YILDIRIM, але вже в довжині міні. Корсетна помаранчева мінісукня з відкритою спиною і блискучими деталями виглядала дуже яскраво і красиво. Якщо ви збираєтеся відсвяткувати випускний у схожому вбранні, то не забудьте доповнити його сережками у вигляді кілець і босоніжками на шпильці, як це зробила актриса.

Що стосується останнього образу актриси, вона обрала зелений комбінезон з відкритою спиною і витонченим пір'ям. Своє стильне вбрання Ханде Ерчел підкреслила золотистими мюлями на підборах і жіночними прикрасами. Зазначимо, що ефектний комбінезон у стилі Ханде – відмінна альтернатива традиційній сукні на випускний. Таке вбрання виглядає не лише святково, а ще й дуже оригінально.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрасивіші образи зірок на Каннському кінофестивалі . Зазначимо, що у 2023 році на престижній події лідирував червоний. Стилісти вже пророкують, що цей колір стане наймоднішим на найближчі кілька років.

Фото: Instagram  handemiyy