Топ-8 ідей для затишного інтер'єру (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна господиня мріє мати сучасну, гарну і затишну оселю. Аби вдалося реалізувати задуми дизайну під час ремонту, варто добре продумати усі деталі. Раніше ми писали, як за допомогою освітлення довершити стиль кімнати, а тепер розкажемо, які деталі подарують затишок і ексклюзивність вашій оселі.

Якщо ви хочете, аби вдома стало ще краще, додайте 8 нюансів, які подарують затишок. Це — ключниця, горщики для квітів, вази, сімейні картини, полиці з книгами, бра, декоративні подушки та диванчик у коридорі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ключниця

Це — зручний органайзер для зберігання ваших ключів. Не обов'язково купувати готовий. Спробуйте проявити фантазію та створити його власноруч.

Горщики для вазонів

Затишок додають дрібні горщики для паростків ваших вазонів. Декілька однакових або схожих за композицією горщиків завжди піднімають настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вази

Вази можуть бути будь-якого дизайну, форми і кольорів. Головне — аби вони пасували до інтер'єру. Гарно дивляться 2 — 3 однакові чи схожі вази, які стоять поруч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сімейні картини

Композиція рамок для сімейних картин завжди доречна в оселі. Її можна розмістити у залі чи спальні. Такі рамки мають різну форму: наприклад — дерево, сердечка чи абстракцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полиці з книгами

Полиці з книгами завжди додають затишку, оскільки нагадують ніжну і люблячу оселю дитинства — рідний дім бабусі. Вона завжди читала. Якою буде ваша полиця, обирати вам, ну і головне — книги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бра

Легке вечірнє освітлення завжди дадуть мініатюрні, універсальні бра. Вони кріпляться на стіну і довершують інтер'єр не лише світлом, а і своєю формою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Декоративні подушки

Декоративні подушки можна міняти щосезону. Вони довершують інтер'єр, асоціюючись із ніжністю і гармонією.

Диванчик у коридорі

Диванчик у коридорі — це не лише практична річ. Він додає затишку. Особливо, якщо його обшити гарною та приємною на дотик тканиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зробити вдома стиль Барбі. Дизайнери показали, як за допомогою нюансів додати гламуру в інтер'єр.

Фото: Pinterest