Голлівуд обирає українське: співачка Меган Трейнор приміряла розкішний жакет від GASANOVA

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Багато українських дизайнерів змогли підкорити своїми роботами не тільки українську аудиторію, а й стали частиною гардероба світових знаменитостей. І поки Селена Гомес розгулює Голлівудом у плащі українського бренду Olēnich , американська співачка Меган Трейнор вразила шанувальників стильним вибором у бік піджака однойменного бренду Ельвіри Гасанової.

На зйомки талант-шоу Australian Idol Меган Трейнор прибула в стильному total-black аутфіті, що складався зі штанів із завищеною посадкою, атласного кроп-топа та розкішного піджака з кристалами українського бренду GASANOVA.

Голлівуд обирає українське: співачка Меган Трейнор приміряла розкішний жакет від GASANOVA - фото №1
Related video

Зазначимо, роботи Ельвіри Гасанової полюбилися знаменитостям у всьому світі. Раніше в одязі бренду GASANOVA можна було помітити Блеону Кереті, Джіджі Хадід, Ірину Шейк, Кортні Кардаш'ян та інших. Як раніше зізнавалася дизайнерка, іноді її команда сама звертається до зірок із пропозиціями створити їм стильні образи для публічних заходів. Однак довга співпраця зі світовими інфлюенсерами призвела до того, що з такими запитами навпаки стали звертатися стилісти зірок Голлівуду.

Голлівуд обирає українське: співачка Меган Трейнор приміряла розкішний жакет від GASANOVA - фото №2

Нагадаємо, нещодавно Ріанна і Хейлі Бібер показали ідеальний весняний образ , який повторить кожна модниця.