Оце так форми! Наречена Кріштіану Роналду похвалилася розкішним вбранням на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

29-річна Джорджина Родрігес викликала фурор на Каннському кінофестивалі 2023. Наречена Кріштіану Роналду позувала на червоній доріжці в блискучій сукні від туніського дизайнера. Фото дивіться на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми вже встигли обговорити, як Дженніфер Лоуренс порушила дрес-код  Каннського кінофестивалю, з'явившись на заході в шльопках. Тепер настав час помилуватися блискучим вбранням Джорджини Родрігес та її розкішними формами.

Related video

Іспанська модель та блогерка Джорджина Родрігес відвідала показ французької комедії "Минулого літа" і викликала фурор своїм ефектним вбранням на червоній доріжці. Наречена Криштіану Роналду позувала перед фотографами в розкішній золотій сукні, створеній відомим туніським дизайнером Алі Каруї.

- фото №1
- фото №2

Свій блискучий образ Джорджина доповнила діамантовими сережками, браслетом і каблучкою, а волосся зібрала в акуратний хвіст. Шанувальники відзначили, що золота сукня чудово підкреслила красу фігури зірки. А як вам вбрання коханої Кріштіану Роналду?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрасивіші образи зірок на Каннському кінофестивалі. Зазначимо, що у 2023 році на престижній події лідирував червоний. Стилісти вже пророкують, що цей колір стане наймоднішим на найближчі кілька років.

Фото: Getty Images