Рідкісний вихід: Софі Лорен здивувала своєю появою у стильному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Про новий показ Armani , який пройшов у рамках Венеціанського кінофестивалю, ми вже поговорили. А тепер пропонуємо вам поглянути на новий вихід Софі Лорен, яка з'явилася в стильному костюмі на модному шоу. Фото зірки дивіться у нашому матеріалі!

Італія у всіх на слуху останнім часом. "Виною" тому — святкування 80-річчя Венеціанського кінофестивалю. Цього року, окрім кінопоказів та пресконференцій акторів, на фестивалі пройшло ще безліч інших цікавих подій. Однією з найяскравіших став ювілейний модний показ під назвою One Night Only.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На показ Джорджіо Армані прийшло чимало зіркових гостей, проте найбільше говорили про легенду кіно — 88-річну Софі Лорен. Актриса дуже рідко з'являється на публіці через проблеми зі здоров'ям, тому кожен її новий вихід супроводжується фурором.

Рідкісний вихід: Софі Лорен здивувала своєю появою у стильному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО) - фото №1
Фото: https://www.instagram.com/giorgioarmani/
Рідкісний вихід: Софі Лорен здивувала своєю появою у стильному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО) - фото №2
Фото: https://www.instagram.com/jo_squillo/

Цього разу Софі Лорен з'явилася на показі Armani у розкішному костюмі молочного кольору, який складався зі штанів, піджака та блузи. Свій образ зірка доповнила об'ємною брошкою у вигляді квітки, діамантовим кольє та сережками. Актриса також зробила вечірній макіяж з акцентом на очі та зачіску з локонами.

Рідкісний вихід: Софі Лорен здивувала своєю появою у стильному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty Images
Рідкісний вихід: Софі Лорен здивувала своєю появою у стильному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty Images

На події Софі Лорен супроводжував її молодший син Едоардо Понті зі своєю дружиною. Їх можна побачити на спільних фото з актрисою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на Венеціанському кінофестивалі також викликала фурор Леоні Ханне . Блогерка з'явилася на червоній доріжці у розкішній сукні від українського бренду.

Фото: Getty Images