Не пропустіть! Відкрито продаж фестивальних абонементів на 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль

Новости культуры

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Стартував продаж фестивальних абонементів на 11-й ОМКФ. Де можна купити квитки? Коли буде проходити кінофестиваль? Що там буде? Відповіді — в нашому матеріалі.

Ура! Відкрито продаж Фестивальних абонементів на найочікуванішу кіноподію — 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль, що вперше в історії відбудеться в онлайн-форматі з 25 вересня по 3 жовтня.

Придбати абонементи за стартовою ціною можна на офіційному сайті. 

Приємний бонус для тих, хто купує Фестивальний абонемент уже зараз — перші глядачі отримують сувенірну продукцію ОМКФ поштою.

Також зверніть увагу! Покази фільмів будуть доступні тільки на території України.

Фестивальний абонемент надає глядачам змогу подивитися фільми конкурсних програм та позаконкурсних секцій, не виходячи з дому. Окрім того, власники абонементів зможуть голосувати за найкращі стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм і, відповідно, обирати переможців фестивалю у головних номінаціях.

Також власники Фестивальних абонементів отримають можливість дистанційно побувати на майстер-класах провідних світових кінодіячів, зможуть брати участь у зустрічах та рубриках "питання-відповіді" з творчими групами.

Ознайомитися з усіма можливостями Фестивального абонемента та придбати його за стартовою ціною 750 грн можна на сайті .

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Також вам буде цікаво дізнатись все про перший мобільний додаток Чорнобиля.