Благодійна акція "День піжам" зібрала півмільйона гривень для "Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні"

Новости культуры

Иванна Пашкевич

Журналист

27 листопада, "Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні" закликала всіх українців долучитися до благодійної акції "День піжам" та підтримати дітей, що проходять довготривале медичне лікування. Результати акції — дізнайтеся вже у нашому матеріалі.

В Україні благодійна акція "День піжам" відбулася вдруге. На знак підтримки учасники публікували фотографії в піжамах з хештегом #деньпіжам і #вдягаюбопідтримую та робили благодійний внесок на сайті Фундації.

Усі зібрані кошти після закінчення акції були скеровані на підтримку сімейних кімнат у державних дитячих лікарнях в Україні. Тут батьки можуть перебувати поруч з дітьми, поки ті на лікуванні.

Цього року акцію підтримали 12 шкіл і дитячих гуртків по всій Україні й більш ніж 50 зірок і блогерів. Бізнес не залишився осторонь.

Партнерами-організаторами стали виробники одягу: холдинг LPP SA (ТМ House, Reserved, Cropp), ТМ Garnamama, Tago і Robinzon. Упродовж усього листопада в цих магазинах можна було придбати головний символ акції, учасники переказували частину вартості кожної проданої піжами на рахунок Фундації.  Благодійну акцію також підтримало багато інших великих компаній.

Компанії приєднувалися цілими командами: їхні працівники цього дня прийшли на роботу в піжамах. 88 фотографів з різних міст України переказали частину вартості кожної фотосесії, щоб підтримати акцію, і 43 кав’ярні продавали брендовані стаканчики з символікою акції.

"Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні" висловила подяку всім партнерам акції, а також усім небайдужим українцям, що приєдналися до всеукраїнської благодійної акції "День піжам". Завдяки вашій підтримці тисячі родин в Україні мають змогу бути поруч.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Також вам може бути цікаво:  в Україні з'явилася Резиденція новорічних історій .