Ексклюзивні бра і торшери: доповніть свій інтер'єр атмосферою романтики (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чим більше світла, тим просторішим здається помешкання. У такій оселі більше затишку, чистоти та позитивної енергії. Проте ввечері хочеться розслабитися і трішки приглушити світло. Промені заходу сонця гарно відображатимуться у вітражних вікнах і стінах, а ексклюзивний торшер чи бра додадуть нотки романтики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бра — це невеликі освітлювачі, які кріпляться на стіну. Їх можна розташувати з різних боків кімнати, над кріслом, диваном або прикріпити декілька штук в один ряд.

Сучасні бра мають різні форми та кольори світла. Дизайни цих освітлювачів стали настільки модними та унікальними, що бра почали сміливо довершувати інтер'єр оселі. 
Торшери стоять на підлозі. Їх можна переміщати у залежності від бажань хазяїна. Нині торшери часто асоціюються із радянськими освітлювачами, які стояли на палках. Аби назавжди видалити ці спогади, дизайнери представили унікальні варіанти торшерів.

У тренді також нічні світильники. Вони зручні своєю компактністю і мобільністю. Сучасні нічники настільки розкішні, що стають додатковим декором для оселі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як за допомогою дзеркала можна візуально збільшити квадратуру. Експерти представили дзеркала, які виконують не лише практичну, а і декоративну функції.

Фото: @Pinterest.