Стильна гармонія: як оформити залу в зелені кольори (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Зелений колір в інтер'єрі робить кімнату спокійною, затишною і водночас просторою. Салатовий, смарагдовий і трав'яний відтінки ніколи не набридають, натомість додають вишуканості і підкреслюють гарний смак господині. Раніше ми писали, як може виглядати зелена кухня, а тепер розкажемо, як цей колір пасує для зали.

Зеленими можуть бути як меблі, так і стіни. Головне — аби не одночасно. Інакше такий дизайн зіллється, буде втомлювати і візуально зменшить кімнату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зелений колір гарно поєднується із молочним або кольором слоновою кістки. А ще до нього бездоганно пасують усі відтінки дерева.

Виконайте дизайн стін білим кольором, штори і картини — салатові, такі ж подушки і килим. Тоді диван може бути бежевим. А якщо ви мрієте про зелений диван, — тоді повторіть цей же відтінок на штори і горщики для вазонів. Решту кімнати зробіть білою, аби не зменшити простір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зеленою може бути і підлога. Наприклад, плитка, якісно профарбоване дерево або ковролін. Тоді обов'язково залиште білі стіни, білі штори і диван. Повторити зелений колір у такому випадку можна у дрібницях: зелена люстра, рамки для картин і плінтус на стелі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про модні світильники для стелі. Дизайнери представили варіанти, які сподобаються навіть примхливим господиням. Такі люстри — унікальні за своїм стилем і можуть стати родзинкою вашого інтер'єру.

Фото: Pinterest